De klas die de meest ludieke actie heeft verzonnen kan prachtige prijzen winnen

Vluchtelingenkinderen uit Syrië in Macedonië

Er zijn maar liefst 8 prijzen te winnen

Spelende kinderen in Oeganda

1.

Een Meet en Greet met één van de bekende YouTubers (deze wordt nog nader bekend gemaakt!!!

2.

Een dag naar Duinrell met de hele klas

Op Attractiepark Duinrell is het genieten van geweldige attracties en veel activiteiten, zoals de nieuwe Wild Wings én maak je dag compleet met een plons in het tropische Tikibad. Het grootste overdekte glijbanenparadijs van de Benelux!
http://www.duinrell.nl/

3.

Met de hele klas naar Dierenrijk Nuenen

In Dierenrijk kunnen kinderen lekker beesten tussen de dieren. Naast genieten van de honderden dieren kunnen kinderen op reis met mascotte Pico. Samen met de verzorgers legt hij uit hoe dieren reizen over de hele wereld. Iedere dag staan er voederpresentaties op het programma, waarbij de bezoekers goed zicht hebben op de dieren. En bovendien een heleboel leren! In de dierentuin zijn meerdere speeltuinen te vinden. Pico's speelpaleis is zelfs helemaal overdekt, zodat je ook bij slecht weer eindeloos kunt spelen.
https://www.dierenrijk.nl/dagje-uit/?gclid=CI-swu_Kxc4CFfQK0wodiJAM8w

4.

Een klassenuitje naar Dierenpark Amersfoort

Ontdek Dierenpark Amersfoort tijdens je dagje uit, want in onze dierentuin is van alles te beleven. Via de spannende Klim Alles-route klim je over, onder, achter, boven en tussen de dieren. SnavelRijk is de grootste doorloop volière van Nederland, waar je kan ronddwalen tussen verschillende vogels in het enorme verblijf van drieduizend vierkante meter. In de Grote Wildernis vaar je in je eigen fietsboot langs het eiland van de ringstaartmaki’s en kapucijnapen. Al kronkelend over de rivier kom je dichtbij onze giraffen en zebra’s. De meest speelse dierentuin ontdek je in Amersfoort!
https://www.dierenparkamersfoort.nl/doen/dagje-uit-dierentuin/

5.

Survivaltocht/Natuurbelevingsactiviteit op een mooie plek in Nederland

Heerlijke buitenactiviteiten in ontspannen sfeer vorm gegeven. Bouwen van hutten, maken van pijl en boog/ katapult en vuur. Speuren naar sporen, (eetbare) insecten en (eetbare) planten in het licht van de zon of de maan.

6.

Naar Beekse Bergen met je klas

Een bezoek aan Safaripark Beekse Bergen is uniek, leerzaam en onvergetelijk tegelijk. Je wordt omringd door leeuwen, olifanten, nijlpaarden, krokodillen, neushoorns, pinguïns en ruim 1.400 andere wilde dieren. Spot jij de Big Five? Met de 4 verschillende safaritochten maak je je bezoek extra uniek!
https://www.beeksebergen.nl/safaripark

7.

Met de hele klas naar Aviodome

Bij Aviodrome kun je natuurlijk zelf alle bezienswaardigheden ontdekken, maar er zijn elke dag ook rondleidingen die worden gegeven door onze ‘piloten’, waarbij je allerlei interessante en leuke weetjes over de vliegtuigen meepikt maar vooral mee wordt genomen door hun enthousiaste én mooie verhalen. Rondleidingen worden zowel in de binnenexpositie als in de buitenexpositie gegeven. De medewerkers van Aviodrome vertellen je op een boeiende manier alles wat je moet weten over de vliegtuigen en de luchtvaart van toen en nu.
https://www.aviodrome.nl/beleef-het-park/

8.

Een klassenuitje naar Beekse Bergen Speelland

Bij Speelland Beekse Bergen beleven kinderen een heerlijke dag vol speelplezier en waterpret. Terwijl de kinderen zich vermaken in de verschillende attracties kun je als ouder heerlijk bijkomen op het zandstrand. Speelland Beekse Bergen is dus een leuk dagje uit voor de hele klas!
https://www.beeksebergen.nl/speelland